Продавець Bioactive universe (Біоактив Юніверс) розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
244 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (17.06).

+380 (98) 880-55-77
вул. Каховська 44, корп. 2, оф. 3, Запоріжжя, Україна
Bioactive universe (Біоактив Юніверс) - виробнича компанія у сфері косметології та фармацевтики
Кошик
Пропіленгліколь Фарм Біоактив Юніверс (Е1520) 1л

Пропіленгліколь Фарм Біоактив Юніверс (Е1520) 1л

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

245 ₴

Показати оптові ціни
+380 (98) 880-55-77
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пропіленгліколь Фарм Біоактив Юніверс (Е1520) 1л
Пропіленгліколь Фарм Біоактив Юніверс (Е1520) 1лГотово до відправки
245 ₴
+380 (98) 880-55-77
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пропіленгліколь Фарм Біоактив Юніверс (Е1520) являє собою органічне з'єднання, яке використовується в різних галузях, включно з косметикою, фармацевтикою та харчовою промисловістьом. Він зволожує й покращує структуру шкіри, сприяє кращому проникненню активних інгредієнтів, має стабілізувальні властивості, емульгує й розчиняє рослинні активи, захищає від грибків, бактерій, пересихання й окиснення інші інгредієнти смесей. І купити пропіленгліколь у роздріб або оптом Ви можете прямо на сайті виробничої компанії «Bioactive universe» (Биоактив юниверс).

Корисні властивості

  • Однією з ключових переваг пропіленгліколю є його здатність зволожувати й покращувати структуру шкіри. Він допомагає впоратися з проблемами сухості та зневоднення епідермісу, відновлюючи його природний баланс вологи. Це особливо корисно для людей із сухою або чутливою дермою, яким потрібне додаткове зволоження та живлення;
  • Інша корисна властивість продукту полягає в його здатності покращувати проникнення активних інгредієнтів у шкіру та всмоктуватися в травному тракті. Завдяки своїй структурі, він сприяє ефективнішому доставленню поживних речовин, вітамінів і антиоксидантів у кровотік і клітини. Це дає змогу посилити ефект від використання харчових інгредієнтів, ліків і косметичних засобів;
  • Завдяки властивості пригнічувати ріст бактерій і грибків, сприяє тривалішому збереженню властивостей поживних, фармацевтичних і харчових сумішей;

Органічне з'єднання також має стабілізувальні властивості, що робить його цінним компонентом для продуктів косметики та харчової промисловості. Зокрема, він запобігає пересиханню й окисленню активних інгредієнтів, що допомагає продуктам зберігати свою ефективність і якість упродовж тривалого часу. И замовити пропіленгліколь від Біоактив можна вже зараз.

Застосування

  • Дозування органічного інгредієнта може варіюватися залежно від конкретного застосування та рецепта. Здебільшого рекомендується використовувати концентрацію пропіленгліколю від 1% до 5% від загальної маси виробу;
  • Способи застосування продукту також залежать від його застосування в конкретній галузі. Так у косметичних продуктах, його зазвичай додають у формулу для зволоження й пом'якшення шкіри, яка наноситься на чисту та суху шкіру, масажними рухами та рівномірно розподіляється до повного вбирання;
  • У фармацевтиці, він використовується як розчинник для різних активних інгредієнтів;
  • У харчовій промисловості, речовина може використовуватися як харчова добавка для зволоження та стабілізації продуктів.

Бувши широко використовуваним у різних галузях, продукт вважається безпечним інгредієнтом у разі правильного використання. І замовити пропіленгліколь гуртом або в роздріб від компанії «Bioactive universe» (Біоактив юніверс) Ви завжди можете тут.

Приклади виробів

  1. Продукт може бути ключовим інгредієнтом у зволожувальних кремах для обличчя й тіла. Він допомагає утримувати вологу на поверхні шкіри, запобігаючи її зневодненню та сухості;
  2. Багато масок для волосся містять його як помічника у зволоженні та пом'якшенні волосся, роблячи його більш блискучим і керованим;
  3. Речовина може бути включена в сироватки для обличчя, які призначені для зволоження та поліпшення текстури шкіри. Вона допомагає активним інгредієнтам проникати в її глибокі шари, доставляючи їм необхідні поживні речовини;
  4. У деяких дезодорантах пропіленгліколь може використовуватися як речовина, яка допомагає утримувати вологу, забезпечуючи тривале відчуття свіжості та сухості;
  5. Він може бути доданий до складу гелю для душу або для зволоження епідермісу та запобігання його пересушуванню під час вмивання;
  6. Продукт може бути доданий до складу мазей і кремів, використовуваних для лікування різних шкірних проблем, як-от екзема, псоріаз і сухість дерми. Він допомагає зволожити та пом'якшити шкіру, а також допомагає іншим активним інгредієнтам проникнути в її глибокі шари. А щоб купити пропіленгліколь від Біоактив, просто натискайте на цю позицію;
  7. Е1520 може використовуватися в деяких розчинах для ін'єкцій, щоб забезпечити стабільність і зволоження активних інгредієнтів, які вводяться в організм;
  8. Його додають до складу пероральних розчинів, які використовуються для зволоження слизової оболонки рота та горла, а також для полегшення симптомів сухості під час захворювань або відновлення після операції;
  9. Він входить до складу топікальних гелів, використовуваних для лікування різних станів, як-от опіки, сонячні опіки або інші шкірні подразнення. У них він допомагає зволожити й заспокоїти шкіру, полегшуючи симптоми;
  10. Продукт може бути використаний як затверджувач у деяких лікарських препаратах, як-от капсули або таблетки, щоб надати їм необхідної текстури та стабільності;
  11. У деяких безалкогольних і алкогольних напоях, як-от коктейлі, газування й енергетичні напої, Е1520 додають як харчову добавку, щоб забезпечити вологість і текстуру, а також для стабілізації продукту;
  12. У деяких морозивних десертах, желе, сиропах і печивах його використовують для поліпшення текстури, запобігання утворенню кристалів і збереження вологості;
  13. Речовина може використовуватися в деяких ароматизованих продуктах, як-от жувальна гумка, цукерки й ароматизовані продукти для усної гігієни, щоб забезпечити одноманітний смак і текстуру.

Продукт є повністю безпечним за правильного використання. Тому дотримуйтеся дозування зазначеної в рецепті та сміливо натискайте замовити пропіленгліколь у роздріб або гуртом у виробничій компанії «Bioactive universe» (Біоактив юніверс) уже зараз або зателефонуйте нам у будні з 9 до 17 за номером телефона: (098) 880-55-77.

Основні
ВиробникBioactive universe
  • Ціна: 245 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner